Bo i Nyköping

www.boinykoping.nu Är en hemsida skapad av Nyköpings kommun för att marknadsföra Nyköping, framför allt i Stockholms- och Norrköpings-regionerna. Reklamkampanjen för hemsidan och Nyköping i sig pågick från den 28 September till den 11 Oktober i år, den har även genomförts tidigare.
”Två veckor på våren och hösten lyser kampanjen upp i Stockholm och genererar många mail, telefonsamtal och besök i Nyköping. Förra året valde 2368 personer att flytta till Nyköping och kommunen växte med 213 invånare netto.”-Nyköpings kommuns hemsida, 19/10-09.

Om jag bara bläddrar runt spontant på boinykoping.nu utan och tänka på att jag faktiskt redan bor här så blir jag nästan lite sugen på att flytta hit. Reklambyrån bakom den här sidan ska vara stolta, Det är svårt att måla en gris så vacker, Nyköping är tyvärr inte den idyll som presenteras på sidan. Utan snarare en småstad körd i botten, fullt med rasism och extremism, krog-bränder, Miljöförstöring, polisvåld, Skadegörelse, Rån, Misshandel, osv.

Skavsta flygplats, ligger 7 min från Nyköping, i Nyköpings kommun, heter Stockholm Skavsta? Inte helt älskad av Nyköpingsborna, många som ogillar att Nyköpings kommun bokstavligen plöjer ner sådana ofantliga summor i Skavsta istället för att satsa de på ”de tre stora”(vård, skola & omsorg). Man lurar turister med att flyga till STOCKHOLM Skavsta och försöker sedan desperat locka dem att stanna en dag eller kanske till och med över natten i Nyköping.

Finns så mycket mer man kan klaga på, men just nu orkar jag inte.

Annonser

1 Response to “Bo i Nyköping”


  1. 1 Mikaela 19 oktober 2009 kl. 18:30

    Jag förstår vad du menar! Big time!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Twitter – Senaste tweets

RSS Spotify – Senast spelade

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Flickr - Senaste fotona

Kategori

Statistik

  • 12,017 Unika träffar
Annonser

%d bloggare gillar detta: